Ōedo-onsen-monogatari

WOW. Jag ÄLSKAR denna plats!

Perfekt ställe för mig och mina vänner för att koppla av och bli av med all stress.

Detta varmbad eller onsen har något extra. En ”stad” eller en inbyggd by, fast inomhus bara för dig som gäst. Finns en massa maträtter att välja mellan och stämningen är så mysig och avslappnande. Japansk traditionell musik i bakgrunden samtidigt som man kollar ljus och lampor bland det halvt mörka. Känns lite som filmer ”Spirited Away”, kanske lite att ta i, men är ungefär samma ”tid” eller ”episod”.

Maten var riktigt god och personalen var trevliga. En lite extra kul jag prövade på denna gången var fisk behandling för fötter (?). En sak lovar jag er, det KITTLAS. Kunde inte sluta skratta under de plågsamma 15 minuterna med fötterna bland fiskarna. Usch! Aldrig igen! Men men men fötterna blev lite lenare och lite fräschare. Dyrt dock!

En sauna med mist fanns på plats, DEN ska jag ha i framtiden, om jag har råd. Är perfekt för min torra hy och min psykiska hälsa. Det fanns även speciella bad för muskler som drabbats av stress och även annat som mikrobubblor som ska hjälpa huden.

Kolla in bilderna och fundera på om ni vill komma hit om ni kommer till Tokyo. REKOMMENDERAR verkligen!!! Prisvärt. (Jag är en snål person)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s