Uppdatering angående min vardag

Nu har jag varit i Japan i drygt lite mer än en månad, jag vet inte exat eftersom jag aldrig räknar eller tänker efter hur mycket tid jag har kvar här eller när jag kommer att få träffa mina vänner och min familj i Sverige än. Bra tecken!

Hursomhelst, jag har det super bra måste jag säga. Jag måste ha mycket tur i just detta utbytesåret eftersom jag hört andra utbytesstudenter från AFS att de haft problem med värdfamiljen eller med skolan bla bla bla. Jag har haft lite ”problem” då och då, men inga man går runt och deppar på. Min värdfamilj bor ju ganska nära Shibuya, där både min skola och ”mitt” shoppingcenter ligger! Nej, jag shoppar INTE varje dag. Om jag nu skulle göra så, skulle min plånbok gråta. Den gråter lite ibland, men det är lugnt!

Min värdfamilj tar hand om mig väl och vi pratar mycket med varandra på kvällarna! Varje dag efter skolan kommer jag hem vid ungefär 17 om jag inte har någon klubbaktivitet. Runt 18 kommer min värdmamma hem och brukar laga mat då, vi pratar alltid så mycket tillsammans och jag försöker hjälpa till när jag har ork och tid! Det är alltid så avslappnande att få prata ut och bara säga vad man har på tankarna när man kommer hem!

Sömn. Ja, jag har lite sömnbrist då och då. Rättare sagt är jag mycket trött och utmattad när jag kommer hem efter skolan eftersom jag alltid vill prestera på bästa vis på lektioner och alltid prata med någon under rasterna. No time waste!

Varje morgon åker jag och min värdpappa tillsammans till jobbet eller skolan. Så jag pratar alltid med dem själv varje dag och senare på kvällen vi alla tre!

I Japan tänkte jag att jag skulle vara rastlös då och då. Svar, nej! Aldrig! Det är så mycket som händer här som är så roligt. Att umgås med japanska vänner, utbytesstudenter, värdfamilj, plugga, hjälpa till hemma och upptäcka mer av Tokyo! Finns en massor av saker att göra så man nästan inte hinner skriva på bloggen alls!

Ber om ursäkt ifall grammatiken eller något i inläggen är fel! Går alltid att ändra i efterhand så orkar aldrig riktigt läsa igenom allt så noggrant=LAT

Annonser

En reaktion till “Uppdatering angående min vardag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s